Sunday, July 01, 2007

nu va mai plangeti de subiectele de la bac

Nu-mi vine sa cred ce tevatura s-a facut in legatura cu subiectele de la bac si cea mai multa vina o are presa pentru ca le-a cantat in struna elevilor plangaciosi si parintilor care spun gen "copilul meu invata!" da ma...desigur, copilul tau chiuleste, bea si fumeaza in cluburi din beciuri sinistre si la bac da vina pe subiecte.

Sa fim seriosi, au fost multi elevi care au scris si au fost multumiti, cei destepti au scris ce au stiut, mai pe langa subiect, mai pe ocolite si totusi pun pariu ca vor lua nota de trecere si vor fi multumiti in final.

Dar un elev care nu a scris nimic si apoi da vina pe subiecte, e clar ca nu a stiut nimic si cauta o scuza sa nu-i taie parintii "alocatia".Ce sa mai zic de Nicolae Manolescu care a spus ca elevii puteau rezolva subiectul daca invatau dupa manualul lui, asta e reclama mascata sa mai vanda cateva carti sa-si traiasca batranetea relaxat in Ibiza, hai poate nu in Ibiza, in namol la Techirghiol..

Concluzia este ca cine a invatat, nu a comentat, poate a zis ca i s-au parut cam grele dar a scris ce a stiut.Profesorii tin cont de asta, cunosc.

3 comentarii:

default said...

In fiecare an se dicuta despre acest subiect, face parte din rutina anuala a mass-mediei. "copilul tau chiuleste, bea si fumeaza in cluburi din beciuri sinistre" si nu numai, o mare parte din indivizi nu-si merita statutul de sustinatori ai examenului de bacalaureat deoarece au o exprimare greoaie, un vocabular limitat ai carui stalpi de sustinere sunt "pula mea" "frate" "coaie" "bagami-as" si peltici in exprimarea unui hibrid de limba romano-american. Acelasi tip de exprimare il putem regasi la copii de 10-12 ani. Acestia sunt indobitociti de partea negativa a internetului, lipsa aproape totala a educatiei parintilor si libertinismul acceptat de o societate indolenta.

Juggernaut said...

auzi iti dau idee de un post...
Cat de lasciv e Dracula ?!?

Pai sta toata ziua la intuneric ca sa se ascunda de munca (lasciv), o arde cu 3 vapiroace bune noaptea cand e treaz (hedonist)... si te las pe tine sa continui :D

Pandora said...

Ei ei da ,delicoasa asta .Si vreau sa mai dau un minus presei care ia interviuri cu camera ascunsa parintilor ultimelor progenituri care isi fac datorii la intretinere pentru a promova plodul bacalaureatul.Bun pasul asta ,promovare sigura.Dupa incidentul de vineri ,luni in timpul examenului ,din 5 in 5 minute cate un individ baga capul pe usa...doar doar are loc vreun party si el apsenteaza.Eu zic ca e grotesc...nu este admitere la Harvard fratilor,de ce atata ancheta,atata siguranta,atata tam-tam?