Wednesday, February 21, 2007

despartiri, depresii si amicul de treaba

60% dintre romani sufera de depresie, majoritatea prefera sa-si inece amarul in alcool, cei hardcore in droguri, altii prin vizite in bordeluri, altii au amici de treaba pe umarul carora isi plang amarul si isi refac self esteem-ul.

Subiectul il reprezinta depresiile survenite in urma despartirilor.

Fetele care sufera in urma relatiilor au nevoie de un amic si o amica pe umarul carora sa planga, neaparat si un baiat, pentru ca el sa-i valideze atractia, sa-i spuna ce vrea sa auda "esti frumoasa, esti atragatoare, meriti pe cineva mai bun".
Amica sa-i spuna "fata, ala nu te merita, esti prea buna pentru el, hai in club sa fim agatate de baieti frumosi".

O femeie se poate reface singura dupa o despartire, barbatul nu.

Un barbat, dupa o despartire are nevoie rapid de o alta relatie LA FEL de intensa ca cea de inainte sau doar de mult sex.

Da, barbatii sunt porci, d-asta ne iubiti.
Iar voi nu va mai prefaceti ca sunteti lesbiene in 2007, e patetic.

EL se reface si singur cu timpul, dar dureaza mult mai mult decat in cazul femeilor pentru ca femeile sunt zilnic abordate, isi dau seama ca sunt dorite si le creste self esteem-ul.

Iar acel amic de treaba nu va fi niciodata mai mult decat un amic, de treaba.

3 comentarii:

Anonymous said...

nu prea. cateodata te indragostesti de amicul de treaba si el nu te prea vrea. desi esti frumoasa, esti atragatoare, esti asa si pe dincolo. si-atunci ce faci?

lascivuhedonist said...

asa se intampla daca esti 'amica de treaba' a amicului de treaba.

Anonymous said...

ai spus ca o femeie se poate reface singura dupa o despartire...gresit!..faptul ca mergem prin cluburi sa fim agatate/sa agatam nu se cheama "auto-refacere"(vorba vine..).si noi ne folosim de atentia barbatilor pentru a-l uita pe unul singur.