Monday, May 21, 2007

Basescu e xenofob?

Am vazut stirea precum ca atotputernicul nostru conducator reales, a confiscat telefonul unei tinere jurnaliste adresandu-i-se cu "pasarica" si mai tarziu numind-o tiganca imputita.

Legat de a doua parte, il rugam pe domnul presedinte sa se adreseze si ungurilor, numindu-i bozgori imputiti.

Nu am nimic impotriva daca unul din 10 romani este xenofob sau rasist, dar dumneavoastra, ca lider de stat si conducator a milioane de romani, exista oameni care va privesc ca pe un salvator care ii indruma spre bine, majoritatea cu o cultura inferioara evident, impresionati de strategia de marketing si publicitate dezvoltata de bunul nostru presedinte al Tarii Romanesti.

Stiam de inaintea inceperii referendumului ca Traian Basescu va fi reales.Basescu a adoptat imaginea publica tipica presedintelui american care face poze cu bebelusi si cu batrani.



Fiind la subiect, as vrea sa suport ideologia blogului Schimbarea.Manipularea in masa exista.

PS: Nu e o idee buna ca Romania sa fie condusa de un roman.

11 comentarii:

boyarul said...

N-are rost sa facem pe "lupii moralisti".
Fiinta aceea a fost trimisa acolo ca sa-l sacaie si sa-l scoata din pepeni pe Basescu. Si asta cu orice pret.

Parca mai era un jurnalist, tot la antena 1, care se hlizea tamp cand Jiji il injura de mama, pe el si pe Dan Voiculescu. (asta asa, ca sa iti faci o idee despre ce "reporteri" misuna la Antena)

lascivuhedonist said...

A fost mare valva cand a injurat becali toata antena 1 cu tot cu dan voiculescu, dar becali nu e lider de stat, nu e reprezentantul tarii.

Nu fac pe lupu moralist, dar daca ramanea numa` la "pasarica", nu mai comentam.Pe bune.

Juggernaut said...

Revin, era o discutie PRIVATA in care o balacarea, din punctul meu de vedere putea sa o faca si "boarfa" - corectitudinea asta politica pe care o imbratisam extrem o sa ne transforme pe toti in roboti fara putere de discernamant...

Juggernaut said...

Deci nu mai avem voie nici in particular sa vorbim liber... si in particular trebuie sa gadim politically correct ? oh my god - nu era asa si pe vremea lui ceausescu ?

corectitudinea politica a luat locul "partidului" ?

Anonymous said...

tie iti place sa fi rau :D .sa nu uitam ca la nervi,nu toata lumea se controleaza asa de bine.ca si acum,a fost o scapare din partea lui,nici eu nu am fost de acord cu ea,este totusi presedintele,dar si tipa aceea era prea stresanta.

lascivuhedonist said...

ana, ce simt de observatie dezvoltat ai > :D <

muffin said...

haha, basescu is my homeboy=))

Juggernaut said...

a mosu' cu tot respectu dar pici de semidoct - xenofob inseamna cand urasti emigrantii, strainii - nu minoritatile care sunt de cand luema in tara... puteai sa scrii rasist, eventual.

Cat despre ziarista - o merita din plin, plus ca totul face subiectul unei discutii private si libere in care orice om are voie la libera exprimare, aprecieri si deci subiectivism. Inca nu avem cipuri in cap care sa ne faca sa gandim in genul infratirii popoarelor and shit, hora veseliei.

lascivuhedonist said...

tiganii tot straini sunt, doar ca si-au format o minoritate in tara noastra, o minoritate mai mare..

Juggernaut said...

Chiar merita tiganii luxul de a fi tratati cu "politically correctness" dupa cat cacat am inghitit si inghitim in Europa din cauza lor... A te fraterniza cu ei inseamna a accepta etichetarile Europenilor si Englezilor ca romanii sunt un popor de tigani.

Ce au facut ei pentru Romania si pentru poporul roman sa merite acest tratement European ? De ce sa ne facem pres in fata acestor babuini ? Exista exceptii in tagma lor - DA 5% ce facem cu restul de 95% ?

Manele, shmangleala, combinatii, mierese copil de 12 ani care ne fac de ras in presa internationala, Rahova si Ferentari, Colentina si Crangasi...

Juggernaut said...

Cine sunt TIGANII !!

Viceprimarul comunei Barbulesti a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de carne vie.

Gheorghe Ion, in varsta de 52 de ani, membru al Partidei Romilor, este cautat de politistii din intreaga lume, in baza unui mandat european de arestare emis de autoritatile judiciare franceze pentru proxenetism si trafic de persoane.