Thursday, April 23, 2009

lascivuhedonist 2.0 - Scriu, boxeri, in, blog, pe

Am spus ca nu mai scriu si ca nu mai este nimic de spus pe blogul asta si asa a fost o perioada, acum o sa incep sa-mi scriu memoriile si jurnalele de bord din calatoriile mele, pe care oricum nu le citeste nimeni, scriu pentru nimeni, sunt original.

1. Vor fi mai putine discutii despre sex, aviz lascivohedonistilor si lascivohedonistelor 1.0, pentru update urmariti iepurele alb.

2.La fel va fi si cu discutiile si teoriile despre relatii si femei, MAI PUTINE! ce am scris in trecut este suficient pentru lascivii 1.0 in curs de dezvoltare.




FAQ:
Asa si pana la urma despre ce dracu o sa scrii ca numai la asta te pricepeai si erai oarecum amuzant?

- In aceste vremuri schimbatoare, lascivitatea s-a contopit cu hedonismul ajungand aproape de limita moralitatii, facand termenul 'openminded' sa para doar o expresia teoretica si depasita, acum avem lascivohedonism 2.0.

Destul cu prostiile care nu conteaza, ce-o sa scrii?

Vom vorbi despre inteligenta sexuala si oameni celebri, despre depravarea oamenilor inteligenti si cum se bucura de ea in fiecare zi, despre inhibitii si dezinhibitii, limite si nelimitari, noi orizonturi, ceai cu rom, vodca cu suc de mere si multe altele.

0 comentarii: