Wednesday, June 06, 2007

am vazut california dreamin' (nesfarsit)

Ieri am reusit sa vad un film, dupa cateva luni de urmarit seriale sf, sunt un tocilar si aspir sa devin inginer frustrat.

Asaa, am vazut California Dreamin' (Nesfarsit) ultimul film al regizorului Cristian Nemescu, cel care si-a pierdut viata anul trecut intr-un taxi implicat in accidentul cu un Porsche Cayenne al unui cetatean britanic.Scenariul filmului nu a mai fost modificat dupa moartea acestuia.

Pe scurt, un tren cu americani ramane blocat in Capalnita pentru ca sefului garii ii placea sa faca pe ..seful.Armand Assante e un actor exceptional, in primul rand.Doiaru' sau Razvan Vasilescu, pentru un actor roman, joaca destul de bine si are o filmografie destul de bogata.Americanii raman blocati in sat, un sergent american se indragosteste de fiica sefului garii, aceasta vrea sa profite de el pentru a plecat in america, prea tipic pentru romance.In schimb, capitanul Jones (Armand Assante) ii ajuta pe lucratorii unei fabrici sa-l dea jos pe Doiaru, el fiind vinovat de falimentul fabricii in care lucrau.

Filmul merita vazut, e un pas inainte pentru cinematografia romaneasca, adica Armand Assante intr-un film romanesc? Maine, poimaine, Brad Pitt sau Angelina Jolie.

california dreamin' (nesfarsit)

LE: Am uitat sa precizez ca scena din final cu Monica si Andrei este filmata in Cafe Arcade de pe Lipscani, my usual spot, nice :)

3 comentarii:

Anonymous said...

cand vorbesti despre un film,incearca sa nu-l povestesti ;)

lascivuhedonist said...

no, poate starneste mai mult interesul :)

Anonymous said...

sper ca l-ai vazut la cinema,nu luat de pe net.