Saturday, June 09, 2007

apropo de marsul homosexualilor

Cine nu e la curent, Organizatia Noua Dreapta (cum era odata, nu forumul crestin...marketing) a organizat un miting de protest impotriva homosexualitatii (nu homosexualilor) manifestare care a avut loc si anul trecut, fara rezultate benefice.

Poliţia a anunţat că a reţinut 14 persoane pro-gay care ar fi încercat să provoace dezordine la marşul organizat de Forumul Creştin Noua Dreaptă.

Daca stau bine sa ma gandesc, Noua Dreapta era formata din legionari, ulterior simpatizanti legionari si multi nationalisti, mult timp Noua Dreapta a negat orice legatura intre organizatie si nazism, desi unii membri erau simpatizanti nazisti, s-au auzit zvonuri privind actiuni mai putin ortodoxe si legale ale organizatiei si sa nu uitam salutul '88!' adica SS (SchutzStaffel, garda personala a lui Adolf Hitler si cea mai puternica organizatie militara).

Unde vreau sa ajung?
la o concluzie ironica pentru ca daca acum ceva timp Noua Dreapta era o organizatie cu ganduri mai putin pasnice (pana sa intre in legalitate si sa aspire la forma de partid), acum organizatia este supusa unui incident din partea unor simpatizanti gay, ceea ce ma uimeste pentru ca nu vad homosexualii ca fiind agresivi si capabili de astfel de acte, deci grupul de persoane care au provocat dezordine in randul membrilor Noua Dreapta sunt niste teribilisti.

9 comentarii:

Anonymous said...

Persoanele care au provocat marşul Noua Dreaptă evident nu au fost gay. Au fost nişte membri ai mişcării "antifa" (antifascişti), cu tentă anarhistă, care au militat pentru drepturi egale pentru toţi şi s-au opus fascismului Noii Drepte. Nu au absolut nicio legătură cu marşul gay, cu ACCEPT, sau cu homosexualii.

lascivuhedonist said...

Deci erau intr-adevar teribilisti, Mihai :)

Anonymous said...

exact teribilisti , ce conteaza asa mult de unde erau

muffin said...

props to mihai. si ce au facut atat de rau? sunt perfect de acord cu ei,l et the homos live

Radul said...

88=HH

get your shit straight :P

lascivuhedonist said...

tlc! gg!

Radul said...

Ce-i aia tlc?i

lascivuhedonist said...

traiasca legiunea si capitanu`

Anonymous said...

Inainte sa spui ca salutul nostru este nazist, trebuie sa sti ca noi nu l-am preluat de la nazisti, ci de la legionari care l-au folosit dinaintea nazistilor si fascistilor si l-au preluat si ei de la romani.Si chiar daca am fi preluat salutul de la nazisti, ce rau putem face?Prin acel salut nu facem rau nimanui.Daca vrei sa ne faci nazisti, studiaza doctrina nazista si doctrina legionara inainte