Wednesday, January 17, 2007

lesbienele sunt mai proaste

Conform unor studii efectuate de o organizatie non guvernamentala din Marea Britanie care a intrunit psihologi si sexologi din intreaga lumea, efectuand experimente pe grupuri de femei cu orientare sexuala normala cat si lesbiene, s-a ajuns la concluzia ca lesbienele sunt mai proaste.

Sursa: BBC News

13 comentarii:

Anonymous said...

Mi se pare concluzia logica. Cand sunt atatea pule nesatioase pe pamant, tu alegi sa fii linsa. Sa fim seriosi...

Anonymous said...

Poi din titlu se intelege asa k lesbienele sunt mai proaste decat femeile normale, deci si femeile normale sunt proaste.......concluzie toate femeile sunt proaste...haha (Sa nu generalizam)

Anonymous said...

Mai bine zis toate femeile sunt cam la fel...

Anonymous said...

desigur, lesbienele-s mai proaste decat prostimea, pt k isi refuza materia cenusie din kpu' pulii..
without education & sensitivity, a dick is more than a dildo and less than a vibrator.

Anonymous said...

a, k sa nu mai spun k prostia in cazul asta nu e egala cu a fi neinformat, ci poate neadaptat mediului inconjurator, adik ignorant. futai in cur placut! heehee, am vazut un scurt porn dsp o gashk de homolai ce regula un hetero, cik.. da'-i placea si aluia.. mama-mama.
cat seamana asta cu suptul reciproc verbal al pulii. hahahahaha

Anonymous said...

exemplul viabil la indemana e un tip (din greseala), nascut cu o pula mult prea mare. alternativele lui, in prezent, sunt: sa caute 3 prostituate kre sa-l satisfaca ori doar 1 cu anusul incapator (kreia tre' sa-i fie recunoscator k exista) sau sa se dedea la a fi futut in cur, obsedant, de catre femei, cu strapon-uri, momentan fiind a a 2a faza. so, iaca, orice ar face barbatii, au atata nevoie de pizda (mkr mental) incat nu se pot abtine sa nu comenteze pe tema asta on and on.

Anonymous said...

andaa, tu esti, mama?

lascivuhedonist said...

Cred ca ea e.Vrea sa-mi ostracizeze blogul inocent.

Anonymous said...

nu, nu fac parte din grupul vostru si nu cred k ne cunoastem. sunt o anonima de 28 de anishori, un fel de "cyberpunkeritza", ca tot m-am familiarizat cu notiunea, ratata deocamdata, da' cel putin constienta de asta, ma tratez de depresia de-a fi constienta. apropo de Little Miss Sunshine. bun film.

Anonymous said...

nushc e sa zic, da` cum zici de o femeie ca e proasta cu sar alte 10 sa faca galagie...

lascivuhedonist said...

@arhi, ai deranjat vreodata stupu de viespi? :D

@anonymous, in concluzie, esti doar o anonima de 28 ani cu pretentii de persoana.

Anonymous said...

bwei, lascivu'.. concluzia fu a mea, proprie si personala, tu doar ai scris-o.
"arhi".. (sugestiv id)..esti perimat, moshu'. look closely, era vb de FMI in general. oi avea "pretentii de persoana", din pkte cine se-aseamana chiar se-aduna, fie si numai virtual.
oricum, blogul asta e o incercare reusita, zic io, de-a atrage atentia si-n acelasi timp un alt mod ceva mai cool de-a pierde timpul. banati-ma dak puteti k nu ma supar, problema e la voi, nu la mine. inteligentilor.. mai lasati iarba aia, papushei.

Anonymous said...

si de fapt problema e k voi va amuzati si eu nu. invatati-ma sa ma amuz si eu inteligent, k se pare k-am ratat okzia cu situl asta. ;))
minge la fileu. (ma astept la ceva inteligent gen "incearca sa devii o persoana" sau "da-te cu kpu' de pereti" :))) ah, uite k tot ma amuz.