Tuesday, January 02, 2007

dreptul femeii de a fi tarfa si barbatul ideal

"O femeie poate astepta toata viata barbatul ideal, dar asta nu o impiedica din a se distra cu ceilalti mai putin corespunzatori."
(lascivu hedonist)

Sa definim tarfa.In societate, o tarfa este o femeie care face sex cu multi barbati, fie ca e platita sau nu.Tarfa este numita si femeia care isi inseala barbatul.Despre asta vorbim later, intai sa spunem o poveste.

Maria si Andreea sunt doua femei moderne de aceeasi varsta, 54 ani.Ele se cunosc din copilarie, amandoua au casnicii fericite si nepotei.Intr-un weekend, Maria vine in vizita la Andreea la o cafea si o barfa.Sunt singure si incep sa vorbeasca de aventuri si relatii din tinerete.

Andreea povesteste cu pasiune de prima ei iubire, apoi de 2 tipi din facultate cu care a fost si in final de barbatul cu care s-a casatorit.Andreea e fericita.

Maria incepe sa povesteasca de prima ei iubire, in scoala generala, apoi mai multe iubiri prin liceu, la facultate, diverse aventuri, unele doar de-o noapte.Maria ii povesteste cu mare pasiune Andreei mai multe aventuri amoroase si relatii pe care le-a avut in tinerete.Andreea e incantata si uimita de povestile Mariei, unele extrem de emotionante.

Andreea simte totusi un regret.Se gandeste daca Maria s-a distrat mai mult in tinerete.Daca Maria a simtit mai multa dragoste decat ea.
Raspunsul este Da.

Maria a avut mult mai multe relatii decat Andreea si e mai multumita de viata ei amoroasa, spre deosebire de Andreea care simte ca nu si-ar fi trait viata la fel de intens precum Maria.

Spre deosebire de femei, barbatii sunt condusi de un instinct vechi de mai bine de 40 mii de ani si care se regaseste si acum la animale.Acel instinct de a se inmulti cu ORICE femela potrivita sa-i poarte urmasii.Bineinteles, omul e un animal social, s-a cizelat de-a lungul timpul si "mai nou", este supus unor legi si valori morale.Barbatul a fost domesticit.

Unui barbat nu ii va parea niciodata rau ca a avut multe femei si nici nu trebuie sa-i para.Mandria este mai veche decat Loialitatea fata de femeie si a jucat un rol important in evolutia omului.

De ce isi inseala femeia, barbatul? Pentru ca nu-l mai vede ca pe barbatul ideal.
Barbatul ideal in viziunea subsconstienta a femeii trebuie sa fie lider de trib, preselectat de femei si sa ii ofere protectie.Aceste calitati sunt intiparite in subconstientul femeilor.

In timpul unei relatii, valoarea barbatului scade in ochii femeii daca acesta devine molatic, urat, neatragator pentru alte femei.

Empiric, peste 70% dintre femei ar aprecia enorm daca barbatul lor le-ar lua partea intr-o situatie, chiar daca tac si nu o spun din orgoliu, ele asteapta asta.Intr-o situatie, daca EL trece cu vederea alt barbat care a ciupit-o de fund pe prietena lui, ea o sa fie indignata de acest lucru.Aceasta fiind a treia calitate si anume, PROTECTIE.Bineinteles, mai sunt cazuri cand el probabil e beat, o inseala, ea afla si ii da papucii, apoi el plange dupa ea.

In concluzie, femeile nu sunt tarfe daca fac sex cu multi barbati, o fac din placere si pentru ca ele cauta barbatul ideal cu care sa-si imparta viata si sa-i faca copii.De multe ori sunt pacalite sa faca sex, ori sunt prinse bete pe la party-uri de barbati care prefera sa profite de corpurile lor.

11 comentarii:

muffin said...

"In concluzie, femeile nu sunt tarfe daca fac sex cu multi barbati, o fac din placere si pentru ca ele cauta barbatul ideal cu care sa-si imparta viata si sa-i faca copii.De multe ori sunt pacalite sa faca sex, ori sunt prinse bete pe la party-uri de barbati care prefera sa profite de corpurile lor."
Pentru o feminista, asta ar suna bine. Pentru mine, hai sa zicem "mai mult de 6 barbati" in loc de multi. Adica, te-ai insura cu una care a trecut prin tzeapa a minim 100 tipi? (daca stai sa calculezi, un tip la fiecare luna timp de 10 ani, pana vede tipa tot ce e sub soare)
sa observi ca fac pe lupul moralist
si tu disimulezi cumva mesajul "fetelor nu sunteti curve if you blow me, e pur si simplu sanatos." in acest post? :D

Unknown said...

briosa ... you catch on quick :)

lascivuhedonist said...

nu exagera, perverso! :D

si da! sexul oral e sanatos, pur si simplu.

Anonymous said...

Faina comparatia intre cele doua tipe, hehehe.

muffin said...

am auzit ca face minuni cu tenul nu alta ^-^.
si totusi, inca vad curve pline de acnee:P

Anonymous said...

te-ai uitat in oglinda? (just joking, nothing personal)

lascivuhedonist said...

brioso, n-ai auzit de curve la pubertate ?

muffin said...

ma gandeam ca alea scapa
pt anonim: secretul frumusetii e sa dormi mult si sa eviti oglinda (sharon stone)

Anonymous said...

de acord cu briosa fetelor la cat mai multi ca doar ne faceti noua un bine ...
pt mine orice femeie ce inseala e curva...

Yssa?Ruxy?aman2:) said...

Femeile care fac sex cu prea multi barbati vor ramane doar femeile care fac sex cu prea multi barbati pe care nu o vei vrea in patul tau decat ocazional(si-mi spui acum:ce poti cere mai mult?)Pai:ea tot ca o curva va fi privita,si tu chiar,tot asa o vei privi:D(yssa)

lascivuhedonist said...

eu nu o privesc ca pe o curva, e doar o femeie care face sex cu multi barbati.

Curva e un termen popular cu un substrat moral foarte depasit.