Monday, January 15, 2007

mirobolanta calatorie catre taramul utopic al lascivului hedonist

Am ajuns la concluzia ca Olanda reprezinta locul unde m-as simti ca acasa, implinit si mai mult decat fericit, adica high.
Olanda este o tara a desfranarii, si mai mult de-atat, este o utopie.

De ce e Olanda utopie?

Pentru ca in Olanda rata criminalitatii este extrem de scazuta, cea mai frecventa infractiune fiind furtul.In ciuda tuturor factorilor pe care tu ii consideri daunatori, Olanda e un promotor al diversitatii culturale, o mecca a diversitatii religioase, sexuale si rasiale, aceasta diversitate a jucat un rol important in eliminarea frustrarilor sociale, saraciei, economia avand de castigat.

Mai mult, legalitatea si  promovarea drogurilor usoare a dat societatii olandeze un sentiment de libertate si reprezinta unul dintre pilonii acestei utopii.
Turismul e in floare.

Nu drogurile fac Olanda o tara perfecta, ci ideea de libertate, ideea legalitatii unui lucru care in alte tari, fiind interzis, a generat mari probleme si frustrari in special printre tineri pentru ca ei cer si au nevoie de libertate pentru a se manifesta si a se descoperi.Daca nu le este oferita, tinerii trec la masuri drastice pentru a-si castiga aceasta libertatea, masuri care le marcheaza viata si in multe cazuri, devin infractorii de maine.

Olanda este tara lascivului hedonist, un practicant al fornicatiei in rit, doctorand in concupiscenta si lider al M.H.L, ("Miscarea Hedonistica Luxura").

It is nice, i like.

3 comentarii:

Anonymous said...

Gata am plecat ne vedem acolo.....

muffin said...

aaa, deci ti se pare o tara ideala locul in care unii vor sa futa copii de 12 ani legal?
a se scuza limbajul

lascivuhedonist said...

E mai bine ca la noi.
mori.