Saturday, September 22, 2007

cea mai mare poanta a omenirii

Stiu ca v-ati obisnuit cu articolele despre femei, sex si relatii, dar facem o mica pauza, ideea asta mi s-a parut mult prea amuzanta, incat sa nu o elaborez intrun articol.

Citeam in Adevarul ca Iranul a prezentat o racheta cu o raza de actiune de 1800km, ceea ce o face foarte eficienta, dar sa nu uitam de arsenalul nuclear al Iranului la care si statele unite tremura de frica.






Care-i faza?
Iranul este una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, altfel cunoscuta si ca Persia, e o tara foarte frumoasa.Iranul ocupa cat Anglia, Franta, Spania si Germania la un loc.
E slab dezvoltata ca civilizatie si asta nu o vad in sensul negativ, apreciez ca si-au pastrat cultura, religia si principiile ca civilizatie, doar ca tu, persoana 'civilizata' nu vezi lucrurile asa cum sunt.

Acum, toti am auzit de programul nuclear al Iranului la care tremura toata planeta, inclusiv Statele Unite care au fondat acest program in anii `50 ;)

Concluzia este! Iranul in ochii lumii e vazuta ca o civilizatie de salbatici, beduini, care traiesc in corturi prin nisip si praf, fundamentalisti islamici, altfel spus fanatici religiosi prin alte parti.
Cum este capabila aceasta tara aparent depreciata sa inchine toata planeta?

Well, in timp ce tu stai pe buda in apartamentul tau luxos, citind catalogul IKEA, gandindu-te ce tip de covorase se asorteaza cu noua canapea din piele, in Iran se lucreaza la o bomba nucleara pe care poate aparea si numele tau in viitor.

Ce zic iranienii?

We gave up the condo life, went to live in a tent in the middle of the desert, mining uranium-235 because we know of its ease of fissioning and how to bomb uranium with neutrons to brake it into a lot of energy and yes, we like making atomic bombs, we are comfortable with that, we are enlightened.

Fuck off with your sofa units and strine green stripe patterns, we say never be complete, stop being perfect, we say lets evolve, we're going to let your ashes and chips fall where they may and put and end to your big miserable corporate world and pathetic excuses called your lifes full of frustrations and questions like 'what colour should I dye my hair or what kind of dining set defines me as a person?'

These things will be of the past when you'll rise up the to sky on the wings of the radioactive mushroom cloud.

The simple minded savage fundamentalists blew up your smarter and uber existence.
Now, what kind of feel is that?

0 comentarii: