Wednesday, September 19, 2007

masturbarea mentala corporatista e self improvement

Cum titlul spune, urmeaza o scurta 'laba' mentala, in sensul ca nu e un articol anticipat, pur si simplu, a picat precum fisa-n telefonu ala vechi albastru de la romtelecom care atarna demult pe peretii cladirilor din centru.

Totul a pornit de la un status:

"Fericirea definita ca implinirea naturii rationale a omului depaseste nivelul placerii care este scop pentru sclavi si animale si pe cel al bogatiei care este mijloc si nu scop".

lascivuh: cine a zis chestia asta, e un frustrat intelectual care se considera superior si se refera la cu totul alt tip de placere, pe care o neaga intocmai pentru ca e frustrat sexual, nu are prietena si crede ca prin bogatie o sa-si realizeze scopul.
florin: zi sa faca sex!


Pai ma copii, natura rationala a omului in contextul de mai sus, reprezinta supravietuirea si procrearea, in cazul asta, PROCREAREA, care implica natural si fericirea, prin euforia data de procreare, oamenii traiesc pentru placere.

Bogatia este scop si mijloc pentru cei ce au nevoie sa se valideze social prin elemente materiale, sa se faleasca cu canapele lor mari, masinile cu interior din piele de babuin, ceasuri sau imbracaminte scumpa.ASTA E SCOPUL.
Bogatia este si mijloc in cazul asta, pentru ca prin accesoriile acelea atrag femeile si isi indeplinesc scopul principal, de a-si procrea specia de corporatist si sa faca corporatisti mai mici.

x: ba am vb cu el
x: zice sa te duci
x: sa faci tu sex
lascivuh: ai vazut
x: a zis sa-l lasi pe el in pace
lascivuh: ti-am zis ca neaga pentru ca la tipul asta de placere se refera, pe care nu o are.

THE END.

0 comentarii: