Monday, November 20, 2006

barbatul, sclavul femeii care cere drepturi

De la inceputul secolului, femeia s-a emancipat spre recunoasterea ei in societate si mai ales, in politica, probabil pentru ca vor sa domine lumea, guvernul mondial, Majestic12 este format din 12 femei, dar sa nu ne indepartam de la subiect.Ca dupa un lung razboi, ele isi revendica drepturi.Drepturi egale cu ale barbatilor.Dar pentru ce mai au nevoie de drepturi egale cu ale barbatilor din moment ce barbatii sunt niste sclavi ai femeilor.

Unei femei ii este mult mai usor sa aiba un barbat pe care si-l doreste.

Dar, exista un tip de barbati care nu idolatrizeaza femeia si nu o considera scopul suprem in viata cotidiana.Acei barbati sunt misogini.Ei nu cad in plasa farmecelor unei femei si nu indeplinesc task-uri pentru ele.

Misoginii sunt barbati evoluati.

Ei stiu de ce sunt in stare femeile si nu le supraapreciaza asa cum fac barbatii din turma.Misoginii sunt considerati nesimtiti pentru ca nu le fac pe plac femeilor, ele fiind obisnuite sa fie rasfatate si sa aiba totul la picioare, inclusiv un barbat.Femeia nu mai are nevoie de drepturi, ea conduce "turma".

Suntem o natie de barbati crescuti de femei.Ele ne nasc, ele ne cresc.Sa te intorci impotriva lor e un act de mare curaj, sa le rezisti, e o demonstratie de barbatie.

In concluzie, privind prin prisma sociala, femeile sunt mai presus de barbati si ii duc de nas.E trist, dar adevarat.Barbati, deschideti ochii.

Femeile frumoase nu sunt altceva decat rezultate ale evolutiei cosmeticelor si chirurgiei plastice.

Nu mai ridicati femeile la cer, ele nu ar face asta niciodata pentru voi.

to be continued...

3 comentarii:

Anonymous said...

Se pare ca esti un frustrat, dragule, din moment ce spui ca unei femei îi este mult mai usor sa aibe un barbat decat TIE o femeie. N-aveti decat sa fiti misogini în continuare. SUCCES!!!

Anonymous said...

DE CE SA NU RIDICATI FEMEILE LA CER ? MERITA PENTRU CA DATORITA LOR EXISTATI.

Anonymous said...

femeia:))suprafata care simuleaza adancimea