Friday, November 17, 2006

concluzie

Femeile simt atractie fata de un tip care le fac sa simta, nu sa gandeasca.

Daca femeile nu simt atractie fata de un tip care le fac sa gandeasca, iar barbatii destepti trebuie sa fie mai putin destepti cand au de-a face cu o femeie, se poate trage o concluzie dezavantajoasa pentru sexul frumos, dar mai putin destept, nu?

4 comentarii:

Kidha said...

Femeile simt atractie fata de barbatii care le stimuleaza. Ca unii nu-s in stare decat de stimulare fizica, asta nu inseamna ca femeile nu-s atrase de cei care le fac sa gandeasca. Doar ca noi ii alegem pe primii, cei din categoria a 2 a constiitind cumva o rezerva. In orice caz, femeile pun cu muuult mai mult pret pe inteligenta partenerul, decat fac barbatii.

Anonymous said...

modestule

Anonymous said...

draga dom' profesor, rationamentul in sine e corect si logic, din pkte pt succesul logicii insa, nu toate femeile sunt la fel, decat din anumite puncte de vdr, aria fiind cam aceeasi si in cazul barbatilor.
ideea, atat la femei cat si la barbati e in esenta sa gaseasca cea mai potrivita persoana PT. EI. ink mai exista pe lume amanunte atat de intime incat nu pot fi canonizate, generalizate, decat poate adaptate pt "turma", dar eventual niciodata profund si deplin intelese, sau cel putin, chiar daca aceleasi, nu pot fi percepute LA FEL.
nu ma dau exceptia kre-ar confirma regula, dar k femeie, din proprie experienta stiu k - dak mai suntem ink, de altfel complet accidental, programate genetic sa procream si fizic si nu doar sa fim educate sa crestem plozii rezultati in urma polenizarii, precum barbatii (desi am auzit k exista cazuri de adanca empatie a barbatului cu femeia in cele 9 luni) - ceea ce le face sa simta, doar, barbatul-viitor tata pe kre si-l aleg este chiar esenta faptului k femeile ink accepta sa fie gazde pt potentiali paraziti, k-n Alien. absolut, nimeni nu-si inchipuie k poate ceasul biologic suna la fel de enervant pt femei cum poate suna pt barbati la andropauza, cand sunt nevoiti sa gaseasca tot felul de scuze puerile k sa justifice "nebunia" temporara. e clar k pe undeva inca mai suntem animale.
si iar din proprie experienta, adaug k intotdeauna am pus pe 1ul loc inteligenta si ceea ce mi-a facut circumvolutiunile sa vibreze, este minunat, poti invata o gramada de lucruri, dar din cate am observat intelectualii au oareshce probleme de potenta, deh, k orice om kre gandeste prea mult. si, inevitabil, de orgoliu, kre e musai sa fie la loc de frunte intr-o societate patriarhala in kre femeia nu poate fi decat cel mult persoana din spatele omului puternic.
realmente, de cand ma stiu am auzit atatea comentarii malitioase si-atat fuss pe tema inteligentei muieresti incat ma-ntreb dak nu cumva barbatii ar prefera dreaq sa nu mai existe femei si sa recurga toti din nevoie la coit in anus. ar fi un experiment f interesant, pkt k noi, femeile, n-am putea savura momentu', k deh, poate pan' la urma si organu' creeaza functia.
k sa nu mai zic k de cate ori am afirmat k e f important pt mine k barbatul sa nu fie blond la creier, nu am fost crezuta, cu o atitudine de genu' "get outta heeere!.."
logic k dak nu exista un creierash kre sa coordoneze penisu', existenta carnaciorului e compromisa si redusa la nivel de dildo.
si va mai mirati de ce exista atatia transsexuali si oameni cu issue-uri de identitate.. se face atata zarva pe tema unui zgarci vs. vagauna. big f**g deal!

Anonymous said...

am trait 6 ani cu un mega-intelectual poate prea constient de capacitatile lui mentale si, cu adanc regret pt rafinamentul, spiritualitatea si candoarea pe care le-ar fi putut prelua "atmosfera", am constatat k-s degeaba dak trupul nu-l ajuta, dak pasiunea il paraliza sau dak ajungeam sa-mi sustin parerile si nu eram auzita. vb ceea: "mens sana in corpore" barosano.
nu pot de altfel sa ma zgaltsai cu creieru', oricat mi-as dori.
marea dilema si marele regret masculin, motivul marii invidii fata de femei este, vb unui vecin, faptul k noi, vezi D-ne, ne nastem cu puterea de-a creea, in timp ce barbatii tre' sa munceasca pt asta. bashk, de cele mai multe ori, sa munceasca si pt a mentine si forma ceea ce creeaza femeile.
fireste, e o chestiune adaptabila si la libera alegere a oricarui barbat. stiu destui holtei 'telectuali kre si-au vazut de viata lor si si-au dat seama k fatherhood's not 4 them, au trait cu mamicile kre i-au ingrijit docile pana la adanci batraneti. noroc k au dat drumu' la clonare, k poate numai asha s-o salva farama de populatie inteligenta ramasa.
in loc sa ne concentram pe lucrurile kre ne fac complementari, ne mirosim in ciorapi dsp care-i mai tare.